Ondernemingsrecht gaat over de juridische kant van ondernemen, over alle wet- en regelgeving waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Natuurlijk zijn er verschillende manieren van ondernemen. Dit ziet u niet alleen terug in uw ondernemingsvorm, maar ook in de andere keuzes die u voor uw onderneming maakt. Bij Ecevit Advocatuur kunt u rekenen op juridisch advies en ondersteuning op maat, die past bij u en uw onderneming. Zowel voor de beginnende ondernemer, als voor de ondernemer met jarenlange ervaring.

  • (Internationale) contracten en algemene voorwaarden
  • Risico's en aansprakelijkheid
  • Samenwerkingsverbanden
  • Fusies en overnames
  • Calamiteiten
  • En meer
Natuurlijk is het belangrijk dat de juridische organisatie binnen uw onderneming in orde is. De praktijk leert dat dit helpt om geschillen of langlopende procedures te voorkomen. Daarom denken wij al bij de start van een nieuwe onderneming met u mee over hoe u de risico’s kunt beperken en de kansen zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Ook voor de ervaren ondernemers bent u bij Ecevit Advocatuur aan het juiste adres. Wij ondersteunen u bij de juridische organisatie en nemen u daarmee veel regelwerk uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op de kerntaken van uw onderneming. Bovendien zorgt een samenwerking met Ecevit Advocatuur ervoor dat er altijd een ervaren specialist arbeidsrecht voor u klaarstaat die uw onderneming goed kent. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een juridisch geschil, dan staat er direct iemand voor u klaar die bekend is met uw onderneming.

Een samenwerking is daarom handig, maar is natuurlijk geen vereiste. Uiteraard staan we ook voor u klaar op het moment dat u te maken krijgt met een juridisch probleem of geschil. In overleg bespreken we uw situatie en brengen wij uw juridische positie nauwkeurig in kaart. Daarbij maken we een afweging van alle voor- en nadelen en bespreken wij met u de mogelijke vervolgstappen. Wilt u graag juridisch advies of bijstand voor u en uw onderneming? Neem dan vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.