Tülay Ecevit-Yegen

Ecevit Advocatuur is opgericht door mr. Tulay Ecevit-Yegen. Tülay is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, waar zij de Master Bedrijfsrecht en Master Financieel recht succesvol heeft afgerond. Al tijdens haar rechtenstudie was Tülay werkzaam als bedrijfsjurist en raakte zij bekend met de verschillende juridische vraagstukken die spelen binnen een organisatie.

In 2009 heeft Tülay de overstap gemaakt naar de advocatuur en begon zij te werken als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Tülay heeft daar ruime ervaring opgedaan als advocaat op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Om zichzelf nog verder te specialiseren binnen het arbeidsrecht heeft Tülay in 2016 de postacademische specialisatieopleiding, Grotius Arbeidsrecht, succesvol afgerond.

In 2020 heeft zij Ecevit Advocatuur opgericht. In haar eigen advocatenkantoor staat zij nu zowel particuliere als zakelijke klanten bij op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lauren Smallenburg

Lauren Smallenburg is afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, waar zij de Bachelor of Communications succesvol heeft afgerond. Na werkzaam te zijn geweest in de marketing en communicatie heeft Lauren in 2022 de overstap gemaakt naar de advocatuur. Hiervoor heeft ze de opleiding tot juridisch medewerker afgerond en volgt ze nu het specialisatieprogramma Arbeidsrecht.